Stejně dobře jako v Alpách

Když lidé vyrazí na hory v zimě, očekávají, že to splní jejich očekávání. Že bude dost sněhu především. Ale to je v dnešní moderní době už zajištěno tím, že existují sněhová děla, a k přírodnímu sněhu se může přidat sníh technický, aby si lyžaři nebo snowboardisté užili jejich oblíbeného sportu. Udělejte trochu změnu v místě, kam na hory jezdíte a objevte kouzlo Orlických hor, jejichž Skiareál Čenkovice nabízí kvalitní prostředí s kvalitním vybavením, a neustále se dopředu rozvíjí a jde naproti pokroku. Věděli jste, že se zde nachází jedna z mála vyhřívaných sedaček na lanovce v České republice, která je navíc ochráněna ještě sklem proti nepříjemným poryvům větru nebo sněhu?

bezkovani

Na tomto místě jsou celkem čtyři sjezdové tratě, které nabízí svoje zázemí pro různě zdatné lyžaře i pro začátečníky, Samozřejmostí je i lyžařská škola pro děti, kam je můžete dát, aby se kvalitně naučili sjíždět kopce, a nebyly tak moc překvapené, až vyrazí na lyžařský zájezd se školou. Aby nebyli takzvaně za loosery. Nachází se zde také snowpark a fun zone, takže vyžití je tady opravdu velké. Vaše děti vám za takové zimní prázdniny určitě poděkují a dozajista si je užijí. Kupujte skipasy na nadcházející sezónu ještě za akční ceny a máte vhodný dárek i pod stromeček.

bezky

Areál, který je zaměřený na zábavu a který využívá veškerých příležitostí pro to, aby nalákal další a další návštěvníky, je rozhodně místem, kam byste chtěli jet, jen se podívejte, co všechno se dá užít a využít. O tom, jak kvalitně se dokáží postarat o správnou kvalitu sjezdových tratí ani nemluvíme, to je naprostou samozřejmostí. Během tohoto týdne můžete ještě zakoupit skipasy za staré ceny, tak to se rozhodně vyplatí alespoň omrknout. Buďte připravení, už jenom zabalit přeskáče a lyže dát do fusaku a jede se. Ani běžkaři nebudou na tom špatně, běžkařské tratě se zde také nachází, i oni si přijdou na své.